Close

DISSABTE, 22 DE GENER DE 2022

En aquests moments, Júpiter a Peixos i Urà a Taure han enllaçat les seves lluminositats tot formant un sextil que ens afavorirà i que enllaçarà també la nostra sensibilitat creixent amb el nostre sentit de l’oportunitat i, així, ens anirem engrescant positivament i ens sentirem més segurs i fiançats amb els nostres projectes i amb la nostra manera de ser, ja que aquest aspecte és molt positiu i ens donarà rèdits en molts aspectes.

Deixem, doncs, que soni la millor música, la del nostre interior, i fem que ella ens doni els millors arguments per a continuar edificant la nostra realitat més rellevant.

Aquest aspecte durarà molt dies, exactament fins el 18 de març d’enguany, i valdrà la pena que l’aprofitem. Tot just acaba de començar.

Posició de la Lluna: a Verge. A les 23 hores i 3 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad