Close

DISSABTE, 21 DE MARÇ DE 2020

Durant el matí la Lluna encara estarà en el signe d’Aquari i, per tant, ens omplirà d’idees ben primaverals, ja que el Sol ja està de primavera i la Lluna li anirà al darrera, amb totes les seves idees de futur. Aquesta Lluna és sempre molt creativa i val la pena tenir-la en consideració, ja que ens ajudarà a posicionar-nos ben positivament i a tenir una mirada ampla i d’una gran perspectiva, com de qui ja està de tornada de moltes situacions i es pot permetre el luxe d’anar i de tornar.

I com estarà al costat de Mercuri a Peixos, tot fent conjunció amb aquest astre veloç, tot això contribuirà a que estiguem molt desperts i oberts per aprendre i sentir.

Però, cap a tres quarts d’una del migdia, la Lluna arribarà a Peixos i això també es notarà, perquè aquesta Lluna és sempre molt sensible i amb el seu trànsit per aquest signe és molt fàcil que ens emocionem, sigui d’alegria o de sentiment. Estiguem a l’aguait i comprovarem el pas dels astres sobre la pròpia pell, o tanmateix a sobre l’ànima. Vinga!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad