Close

DISSABTE, 21 DE MAIG DE 2022

Avui mateix, de matinada, exactament a les 3 hores i 23 minuts, el Sol farà un pas més, tot endinsant-se en els aires de Bessons, des d’on ens recordarà que la vida segueix i que cal que ens la prenguem una mica més a la lleugera, com si no ens pesés tant i la poguéssim celebrar del tot.

Però, juntament amb aquesta entrada del gran astre en un signe d’aire, que ens portarà a comunicar-vos amb molta més força, avui també ens trobarem amb la topada del Sol amb Mercuri retrògrad a Bessons, i així els dos astres faran conjunció total i això representarà que haurem arribat a aquella combustió de Mercuri que sempre hem de procurar tenir en consideració, no sigui que la fem grossa o ens precipitem.

De totes maneres, aquesta íntima unió del Sol amb Mercuri també té un vessant positiu, ja que l’espontaneïtat s’accelera i la creativitat pot sortir disparada. Aprofitem-ho ben alegrament!

Posició de la Lluna: a Aquari.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad