Close

DISSABTE, 20 DE MARÇ DE 2021

Aquest matí, a les 10 hores i 38 minuts (hora catalana) el Sol farà un pas més i arribarà a l’anomenat punt vernal ó 0 graus del  signe d’Àries, tot inaugurant un nou equinocci de primavera.

I així, mentrestant les hores de llum i de foscor s’igualin i arribin al més marcat equilibri, la natura començarà a obrir-se i donarà tant de si com cada primavera que ens sorprèn cada any, gairebé com si no hi estiguéssim acostumats. I tot contemplant cada brot primigeni que ens ofereixi la vida, ens adonarem que a la primavera no se li pot demanar prudència, perquè és ben necessari que continuï irrompent amb totes les seves forces per tal que arribi el cicle de renovació anual.

Certament, en l’àmbit astrològic, l’any comença cada primavera, amb el primer dels signes, Àries, i amb aquesta força imparable que en aquests moments tenen totes les coses.

Preparem-nos, nosaltres també, per a obrir portes i trepitjar camins nous, tal i com li agrada fer a aquest signe d’inicis de la primavera i, mentre ens posem en marxa, tinguem en compte que tenir la possibilitat de començar de nou significa també el fet de poder comptar amb noves i millors oportunitats.

Estat de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad