Close

DISSABTE, 20 DE JUNY DE 2020

Avui el planeta Mart, des de Peixos, farà sextil exacte amb Júpiter a Capricorn, i també farà aquest mateix aspecte amb Plutó, però a un grau més de distància. I com que aquest angle de 60 graus té molts bons resultats, nosaltres també notarem tots els seus efectes ben relaxadament i voldrem entrellaçar l’expansió i la força de Júpiter i de Plutó amb l’energia marciana, que quedarà harmonitzada sobretot per la influència del més benèfic dels planetes, que és Júpiter.

I com que activar a Mart pot ser una bona cosa, sempre que es faci positivament, avui estarem inspirats per fer i actuar i posarem il·lusió en tot allò que estigui a les nostres mans. Deixem-nos portar, doncs, per aquest impuls que ens voldrà resolutius (Mart) i generosos (Júpiter), al mateix temps que posarem intensitat en tot allò que decidim (Plutó). Busquem-nos alguna motivació d’aquelles que ens vulguin portar lluny i posem-nos en marxa una vegada més, que el món no és dels que desisteixen, si no d’aquells i aquelles que saben persistir en l’obtenció de les seves millors causes.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad