Close

DISSABTE, 20 DE FEBRER DE 2021

En aquests moments el trànsit de Saturn, Mercuri i Júpiter a Aquari, tot formant una triple conjunció en aquest signe, farà un bonic trígon amb la Lluna a Bessons i així aquestes ratlles estel·lars entre els planetes d’Aquari i el nostre satèl·lit a Bessons conformaran una bona proposta que ens arribarà i a la qual serà fàcil que li fem cas.

I és que avui estarem especialment expressius i buscarem comunicar-nos de moltes maneres, sobretot des de la paraula, sigui en l’expressió verbal o escrita. I així tindrem que els bons aspectes de la Lluna amb aquests planetes ens faran posicionar seriosament davant de la nostra realitat (Saturn), tendirem a assimilar molt bé tot allò que ens arribi (Mercuri) i li acabarem donant una interpretació positiva (Júpiter).

Doncs, amb tots aquests elements davant nostre, preparem-nos per aquest final de mes que aviat agafarà embranzida i durant el qual ens anirem engrescant perquè, malgrat tot, els astres començaran a fer un gir ben positiu que es notarà i que ens donarà alegries. Comencem a expressar tots aquells desitjos que ens omplen i no deixem de visualitzar-los, tot posant-li el nom i el cognom, és a dir, anomenant-los amb força per tal que es materialitzin.

Estat de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad