Close

DISSABTE, 2 D’OCTUBRE DE 2021

Encara que sigui un mal aspecte, l’oposició de la Lluna a Lleó amb Júpiter a Aquari no deixa de ser una trobada entre la reina del cel, la Lluna, i el planeta que representa l’expansió i que és el més benèfic de tots, Júpiter, i això també vol dir que tot i que es mirin des de la distància, aquests dos astres es posaran d’acord, o faran la vista grossa, per tal de divertir-se una mica i trobar-li a la vida la millor de les seves facetes.

I com a més a més el planeta Mercuri, des de Balança, farà bon aspecte tant amb la Lluna com amb Júpiter, el resultat serà ben favorable, perquè Mercuri sabrà canalitzar l’exageració d’aquesta Lluna a Lleó o l’excentricitat d’aquest Júpiter a Aquari.

Fem acopi de tot el nostre millor humor i riguem-nos fins i tot de nosaltres mateixos.

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad