Close

DISSABTE, 2 DE GENER DE 2021

Pot ser una bona notícia que avui al cel hi brilli un autèntic triangle de bones vibracions, un gran trígon de foc lluent i esperançador, que enllaçarà les lluminositats de la Lluna en el signe de Lleó, amb la presència de Venus a Sagitari i Mart en el signe d’Àries i tota aquesta configuració astral es voldrà posar al nostre servei, sobretot si nosaltres també  unim el nostre entusiasme, amb la nostra decisió i la nostra creativitat i no deixem que s’apagui ni una sola espurna de la nostra vitalitat.

I com que aquest aspecte de trígon, o angles de 120 graus, és sempre harmònic i facilitador, avui tot girarà positivament i ens semblarà un gran dia, sobretot si continuem buscant el nostre horitzó més lluminós i més particular, perquè segur que tots i totes tenim molt a dir i no podem deixar de fer-ho.

I donat que el foc és sinònim de creença i de convicció, oferim als altres, a aquells i aquelles que ens envolten, els nostres millors pensaments i fem-ho amb la vehemència pròpia de tot allò que és càlid i lluminós i que corre el perill de propagar-se.

Ens espera un bon dia!

Estada de la Lluna: de 15 A 29 graus del signe de Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad