Close

DISSABTE, 2 DE DESEMBRE DE 2023

La Lluna d’avui, ja ben instal·lada en el signe de Lleó, organitzarà un parell de trígons amb el Sol i Mart en el signe de Sagitari i això ens predisposarà a passar-ho bé, a sortir a l’aire lliure i a divertir-nos, que la vida són quatre dies i dos ja han passat, així que valdrà la pena que aprofitem tot el que tenim i en fem gala, tot celebrant la nostra millor circumstància.

I donat que la Lluna està en el signe de Lleó, ens ho passarem millor que molts altres dies, que aquesta lluna dona alegria i es fa notar. I com que, a més a més, està enllaçada amb el Sol i Mart, la suma d’aquestes influencies ens donarà capacitat de decisió i ganes d’envalentir-nos davant de tot allò que tinguem al davant.

Posicionem-nos positivament!

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad