Close

DISSABTE, 2 D’ABRIL DE 2022

Seguint aquest periple dels astres pel signe d’Àries -l’etapa que ara ens ocupa-, serà important que sapiguem que avui, i demà també una mica, el Sol i Mercuri s’ajuntaran del tot en aquest signe pioner i ens voldran decidits i gairebé imprudents.

Però, val més curar-se en salut que després buscar els remeis i, per tant, bo serà que extremem prudències a l’hora de fer, parlar i actuar. En conseqüència, serà millor que avui no ens confiem gaire davant de les maniobres més mecàniques que puguem realitzar, al mateix temps que també vigilem una mica més tot allò que fem i diem, no sigui que ens equivoquem o la fem grossa.

A aquesta conjunció o unió tan especial i exacte del Sol amb Mercuri se li diu combustió i, a efectes pràctics, és com si el Sol cremés Mercuri. Anem en compte!

Posició de la Lluna: a Àries. A les 18 hores i 50 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad