Close

DISSABTE, 19 DE MARÇ DE 2022

Avui la Lluna, després del pleniluni d’ahir, es voldrà donar un descans i voldrà reparar forces i energia, tot enllaçant les seves lluminositats, en el signe de Balança, amb les de Venus, Mart i Saturn en el signe d’Aquari i això serà tot un festival d’idees i de consignes, ja que Balança acostuma a tenir pensaments pioners i Aquari és un continuador de tot allò que li agrada.

I com que, en aquest cas, els astres es posaran d’acord i miraran en una direcció, ens adonarem que, sense tants antagonismes, la vida serà més fàcil i hi haurà moltes maneres de trobar solucions als nostres conflictes o als d’aquells i aquelles que ens envolten.

Deixem-nos portar pels millors vents astrals i, tot visualitzant les millors coses, esperem resultats.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

4 thoughts on “DISSABTE, 19 DE MARÇ DE 2022

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad