Close

DISSABTE, 19 DE FEBRER DE 2022

Ja fa uns dies que el planeta Mercuri ha arribat a Aquari, signe amb el qual està en perfecte ressonància i a on s’hi troba molt de gust, ja que en l’aire fixe d’aquest signe de meitat d’hivern Mercuri desenvolupa algunes de les seves millors capacitats i demostra als altres tota la seva intel·ligència.

Valdrà la pena, per tant, aprofitar tots els efectes de Mercuri en aquesta posició i la veritat és que podrem fer-ho exactament fins el 9 de març, dia en què el ràpid i veloç planeta canviarà de signe.

I mentrestant, avui per exemple, el trígon de la Lluna a Balança amb aquest Mercuri ens farà entendre les coses amb molta més rapidesa i facilitat que de costum i ens aportarà arguments clarificadors que ens donaran sentit de la perspectiva.

Aprofitem aquesta bona conjuntura!!!

Posició de la Lluna: a Verge. A les 4 hores i 51 minuts de la matinada arriba a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad