Close

DISSABTE, 19 DE DESEMBRE DE 2020

El que és bo es fa esperar i, per tant, demà, haurem d’esperar a les 14 hores i 9 minuts per tal que el planeta Júpiter arribi al signe d’Aquari, a on s’hi estarà fins a finals d’any, malgrat entre maig i juny faci un incursió en el signe de Peixos i, després, retorni a Aquari. I serà bo saber o recordar quins són els efectes de Júpiter quan està en un signe, sigui el que sigui, que sempre signifiquen una protecció i una oportunitat.

I quins són els valors d’Aquari? Aquari és sempre una aposta per al futur, una mirada cap endavant, perquè s’ha fet un salt i es veu una mica més enllà on és el territori que a la llarga trepitjarem. I està molt clar que les idees més creatives i més inesperades ens arribaren amb aquest trànsit de Júpiter i, a partir d’ara, podrem planificar molt menys, perquè la sorpresa es pot instal·lar a la nostra vida.

I mentre ho mirem tot des de la distància, podrem repensar millor quina serà la nostra alternativa, la via que fugi de l’oficialitat i que ens recordi que podem afegir una mica d’innovació a la nostra vida. Ara les altres medicines agafaran força, com també ho farà la psicologia i l’astrologia, les tècniques més avançades i els dissenys més originals. I com a suport de totes elles, el saber informàtic continuarà agafant carta de naturalesa en el nostre món més proper.

I qui aprofita la direcció del vent, acaba coneixent el seu propi rumb i pot arribar a bon port. Però, sobretot, fem que el vent que ens guiï sigui el de la llibertat.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad