Close

DISSABTE, 18 DE SETEMBRE DE 2021

En contraposició a ahir, en què la Lluna i Saturn feien conjunció a Aquari, avui el nostre satèl·lit s’ajuntarà amb Júpiter en aquest mateix signe i la seva unió serà feliç i esperançadora i ens voldrà encomanar de totes les seves bones vibracions i del seu entusiasme.

Aferrem-nos, doncs, a elles i despleguem les nostres millors idees, que avui ens arribaran de moltes maneres, entre altres coses, donada aquesta unió de la Lluna i Júpiter i també perquè el planeta Mercuri, des del signe de Balança, ens omplirà de continguts i com que fins i tot n’anirem sobrades i sobrats valdrà més que en prenguem nota, que les idees que avui ens arribaran podran a arribar a ser molt útils i profitoses, sàvies i intel·ligents. I cal que aprofitem totes les conjuntures, sobretot les que desprenen més harmonia i benestar.

Estat de la Lluna: a Aquari. A les 22 hores i 23 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad