Close

DISSABTE, 18 DE FEBRER DE 2023

El cel continua iniciant nous recorreguts i fent angles entre els astres i així en aquests moments ja s’ha activat aquesta quadratura entre Mercuri a Aquari i Urà a Taure, que farà que s’accentuï l’esperit de contradicció que podem arribar a tenir uns i altres.

Doncs, a partir d’ara, juntament amb els bons aspectes del cel, que no deixaran d’influir-nos, també captarem l’esperit d’aquest aspecte entre Mercuri i Urà que, tot i ser un mal aspecte, pot tenir resultats positius, entre altres coses perquè la genialitat pot arribar en moments de tensió i fins i tot les tensions poden provocar moments d’important lucidesa. Obrim ben bé els ulls, que la intuïció ens pot estar rondant.

Aquest aspecte durarà fins el 6 de març proper.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 6 hores i 25 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad