Close

DISSABTE, 18 D’ABRIL DE 2020

Com si es tractés d’un llenç en el que cada color té el seu espai, avui el cel seguirà brillant per a nosaltres i cada astre aportarà la seva nota, tot conformant una gran melodia astral. I tot i que hi haurà un compàs i un ritme, algunes notes s’escaparan per elles mateixes i es faran sentir. I això és el que succeirà avui amb Mart i amb Venus, aquests dos astres que acostumen a estar ben compenetrats i que es senten literalment enamorats un de l’altra.

Doncs, estaria bé que nosaltres també poguéssim fer efectiu o deixéssim sentir tot el nostre atractiu, encara que estiguem entre quatre parets. Només caldrà que procurem estar tan expressius i expressives com sapiguem, que la seducció no té límits i la única cosa que es necessita quan es vol encisar a l’altra és una mica d’espai i de complicitat, tot intentant portar a l’altre al nostre costat.

I com que Mart transitarà per Aquari i Venus per Bessons, que són signes d’aire, això voldrà dir que la comunicació estarà assegurada i que les nostres paraules volaran àgil i amoroses com papallones. Estiguem alegres i creatius!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad