Close

DISSABTE, 17 DE JUNY DE 2023

En aquests moments el planeta Urà, des del signe de Taure, està fent una important quadratura amb Mart en el signe de Lleó i aquesta relació entre els dos planetes que ens porten a prendre tot tipus de decisions, ens pot ocasionar sorpreses de tot tipus i ens pot fer viure fets ben inesperats. Fins i tot aquesta influència ens pot portar al descontrol de moviments i d’execucions.

Vigilem, doncs, quina serà la nostra inclinació durant els dies que seguiran i que arribaran, exactament, fins l’11 de juliol, dia en què aquest aspecte es trencarà del tot.

Però, mentrestant, estiguem atentes i atents, no sigui que agafem camins que no teníem previstos, canviem de rumb o fins i tot ens fiquem en camins que no toquen. Vigilem també no sigui que ens accidentem, que ara serà més fàcil reaccionar de manera imprevista o impensada.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad