Close

DISSABTE, 17 DE JULIOL DE 2021

Aquest quart creixent de la Lluna arribarà amb molta força, perquè avui es produirà l’oposició exacte entre el Sol i Plutó i, per tant, també la Lluna farà quadratura exacte amb el Sol i amb el planeta de les profunditats i això serà com posar tota la carn a la graella i fins i tot començar a socarrimar-nos.  I és que Plutó mai no es mostra indiferent i aposta fins al final, tot sent tan persistent com el que més i estant sempre disposat a sortir-se amb la seva.

No ens estranyi, doncs, que avui el dia estigui ple d’intensitats i puguem mantenir les converses més interessants, aquelles que fins i tot resultin pujades de to o siguin tan profundes com les ganes de treure l’aigua fresca del pou després d’haver bregat molt. Avui també es poden desencadenar lluites importants, les que aparentment estiguin més amagades.

Estat de la Lluna: a Balança. A les 20 hores i 38 minuts entra a Escorpió.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad