Close

DISSABTE, 17 D’ABRIL DE 2021

El fet que avui la Lluna i Mart avancin plegats pel signe de Bessons, tot fent un trígon amb Júpiter a Aquari, destaparà les nostres ànsies més comunicatives, i ens portarà a parlar pels descosits, a verbalitzar-ho tot, i a expressar-nos de moltes maneres.

Doncs, posats a fer, i a seguir les consignes del cel, estaria bé que avui ens esplaiéssim de bona manera, tot dient les coses pel seu nom i sincerant-nos obertament, que cada realitat té les seves paraules i valdrà la pena que sapiguem aplicar-les convenientment, que no perquè sí aquest ‘aire’ del cel, que avui és ben abundant, ens ajudarà a ser uns malabaristes de ls mots i podrem arribar a fer meravelles.

Aprofitem la conjuntura i escrivim tot el que teníem pendent i escrivim també el que encara no haurem rumiat, però que voldrà sortir a la llum amb tota decisió, perquè avui podrem buidar el pap i quedar-nos més amples.

Estat de la Lluna: a Bessons. A les 21 hores i 25 minuts entra a Cranc.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad