Close

DISSABTE, 16 DE SETEMBRE DE 2023

Ahir mateix, ben cap al vespre, el planeta Mercuri es va posar directe en el signe de la Verge, després d’un bon període en posició retrògrada, un període durant el qual hem estat molt més aturats i durant el qual ens hem pogut equivocar.

Però, ara ja, Mercuri recuperarà totes les seves energies i ens farà veure-hi més clar i així estarem més atents davant de la realitat que ens envolta i això ens afavorirà.

Posem-nos, doncs, totes les piles que tinguem i engresquem-nos ben positivament amb aquesta nova direcció del planeta més ràpid, que encara estarà a Verge fins el 5 d’octubre proper.

Tenim temps per a seguir ordenant la nostra vida i totes aquelles coses que estan fora de lloc. Fer-ho ens donarà una mica més de serenitat.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad