Close

DISSABTE, 16 DE MAIG DE 2020

La Lluna d’avui donarà un pas més  i s’ajuntarà amb Neptú en el signe de Peixos i això serà suficient com per despertar la nostra intuïció i fer-nos-hi veure tan lluny com desitgem.

Però, a vegades, als Peixos, els espanta veure-hi tan clar en la profunditat de les aigües i necessiten enterbolir-les una mica, per tal que no siguin tan clares i, de veure-hi tant, els agafi vertigen. També nosaltres ens podrem sentir transportats per moltes de les visions que ens arribaran i ens adonarem que ara entendrem moltes de les coses que no havíem entès aquests últims dies i, tot i que encara ens puguem sentir extraviats, de mica en mica ens il·luminarem i sabrem quin és el lloc de les coses gairebé per ciència infusa, sense reflexió.

Estaria bé, doncs, que estiguéssim ben atents i atentes a totes les idees o sentiments que ens arribin, que aquesta conjunció de la Lluna i Neptú pot donar molt de si i se’ns pot fer la llum. Es curiós que a vegades mentre realitzem tasques gairebé mecàniques, ens poden arribar concepcions il·luminadores que ens facin donar en el clau.

Aquesta conjunció també serà molt adequada per a escoltar música i per ballar, per anar a veure el mar o per escoltar els nostres sentiments més íntims i més visionaris, que a dintre nostre hi ha encara molt material ocult que, quan menys ens ho pensem, pot sortir a la superfície. Estiguem preparats i preparades!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad