Close

DISSABTE, 16 D’ABRIL DE 2022

Una vegada més, la primera lluna plena de primavera arribarà a nosaltres com el que és, com aquest gran esdeveniment de tots els temps, que sempre fa la seva aparició de manera puntual, com tots els fenòmens còsmics.

I així, aquest gran despertar de la vida i de la naturalesa que celebren totes les cultures, la podrem viure com un autèntic festival, donant-li a la paraula el seu millor significat, el de festa i de celebració.

I aquesta Lluna plena es posicionarà a davant nostre exactament a les 20 hores i 56 minuts, gairebé a les 9 de la nit, i valdrà la pena que li prestem tota l’atenció de que siguem capaços, perquè aquest pleniluni ens inspirarà i farà treure de nosaltres la millor saba, tot portant-nos a buscar la pau amb determinació, ja que estant el Sol a Àries i la Lluna a Balança no ens interessaran tant els altres camins.

Encaminem-nos, doncs, per allà on ens porti el nostre sentiment i les nostres ànsies de plenitud.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad