Close

DISSABTE, 15 DE JULIOL DE 2023

El Sol d’aquests moments, instal·lat en el signe de Cranc, està fent un bonic i reparador trígon amb Neptú a Peixos i això ha de ser suficient com per fer-nos volar una mica més, tot intentant oblidar totes aquelles coses que no ens agraden.

I malgrat hi hagi altres aspectes al cel que sí que ens connectaran amb la més rabiosa actualitat i amb totes les seves problemàtiques, aquest bon aspecte entre el Sol i Neptú ens ha de donar la sensibilitat suficient i l’esperança de voler veure les coses d’una altra manera, que moltes vegades la realitat és com un calidoscopi i hem de procurar veure el seu millor cantó.

Relaxem-nos, doncs, de la millor manera que sapiguem i intentem entreveure aquesta realitat màgica que coexisteix al costat de la realitat més estricte.

El moment culminant d’aquest trígon es produirà el proper dia 22 de juliol.

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 19 hores i 14 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad