Close

DISSABTE, 15 DE GENER DE 2022

La Lluna d’avui, ja molt avançada en el signe de Bessons, s’oposarà a Mart a Sagitari, al mateix temps que farà trígon amb Júpiter en el signe de Peixos i tota aquesta moguda conformarà al cel una jugada ben interessant, ja que per un cantó, i sobretot durant el matí, tindrem ganes de comunicar-nos i fins i tot buscarem l’enfrontament (oposició Lluna a Bessons amb Mart a Sagitari), i per l’altre cantó, quan arribi la tarda, ens sentirem diferents, més sensibles i fins i tot més susceptibles amb aquells i aquelles que ens envolten. Però, a la que avanci la jornada i la Lluna, des de Cranc, comenci a fer un bon aspecte amb Júpiter a Peixos, ens sentirem molt agraïts i tindrem ganes d’expansionar-nos de moltes maneres, i entre elles, també hi seran aquestes ganes de fer-nos confidències i romandre aplegadets i aplegadetes, com si busquéssim a on recollir-nos i ens sentíssim molt tendres.

Acceptem que el dia mantingui el seu propi ritme i deixem-nos portar per ell.

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 17 hores i 11 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad