Close

DISSABTE, 15 D’AGOST DE 2020

Aquesta bonica conjunció que avui mantindran la Lluna i Venus en el signe de Cranc, i que des de l’any 2017 no es produeix en aquest signe, es farà notar i significarà l’arribada d’un sentiment molt fort, que ens farà extremadament sensibles i protectors. I així, tot oferint ajuda a aquells o aquelles que ho necessitin, ens adonarem que hi ha moltes maneres de demostrar la nostra sensibilitat als altres i que una d’elles serà a través de l’esperit fraternal o maternal.

Doncs, arremanguem-nos una mica més i, si podem, no deixem d’expressar la nostra estimació a aquelles i aquells que ens precedeixen i diguem-los que sense ells, sense elles, no seríem els que som. I així, tot traient cap a fora tota la tendresa que portem a dins, se’ns farà molt evident que només podrem donar si hem rebut, però, per aquest mateix motiu, també podrem generar un nou cercle energètic que, com una espiral, ens reportarà noves troballes i ens connectarà amb noves generositats.

I com que la Lluna estarà en el seu domicili, estarem molt canviants, molt capriciosos, molt susceptibles i, evidentment, molt llunàtics. Seguim el curs de la Lluna i enregistrem-ho tot, com si ens haguéssim convertit en un estrany  aparell enregistrador de les millors dades: les emocionals.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad