Close

DISSABTE, 14 D’OCTUBRE DE 2023

El noviluni d’avui, amb la conjunció del Sol i de la Lluna a Balança, a on en aquests moments també hi ha el planeta Mercuri, significarà un eclipsi anular de Sol no visible al nostre país, però que sí que es veurà en molts països del continent americà.

I aquest fenomen, que pot incidir, com tots els eclipsis, en la nostra energia i vitalitat, tot fent-la minvar, també anirà acompanyat, des de molt propet, per aquest Mart que acaba de fer la seva arribada al signe d’Escorpió. La qüestió, doncs, és que per un cantó, el de l’eclipsi, ens faltarà força i per l’altra, el de Mart, ens omplirà una determinació molt clara que significarà com una pujada d’adrenalina i d’alguna cosa més.

I en l’entremig, ens podrem sentir estirats per influències contràries, que no ens deixaran indiferents i que ens faran agafar consciència.

De totes maneres, avui procurem no dilapidar energies excessivament.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad