Close

DISSABTE, 14 DE NOVEMBRE DE 2020

Finalment, avui el planeta Mart es posarà directe en el signe d’Àries i ara ja circularà pel seu territori preferit amb molta més marxa i amb aquesta força que el caracteritza. Fa una mica més de 4 mesos que Mart es va instal·lar en aquest signe i ha estat en posició retrògrada durant aquests dos últims mesos, però ara ja avançarà directe pe anar a la consecució dels seus interessos més apressants.

A vegades aquest Mart retrògrad és com una ferida que no cura o com una estella que costa d’arrancar, i ara, per fi, ens podrem alliberar d’aquesta agressivitat mal dirigida, perquè a partir d’avui i fins el proper 6 de gener, Mart voldrà fer-nos decidir de totes totes i així tots plegats, uns més que altres, canalitzarem les nostres energies i actuarem amb la determinació que correspon a aquest planeta quan està en el seu domicili.

Sota la influència d’aquest Mart també poden esclatar lluites i enfrontaments importants, que no perquè sí Mart és el deu de la guerra i hi ha moltes maneres de mantenir una rivalitat o establir algun tipus de batalla. Procurem, doncs, que les nostres hostilitats estiguin ben dirigides i fem que serveixin per clarificar totes les situacions, que l’energia ben canalitzada és una eina al nostre favor.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad