Close

DISSABTE, 14 DE MAIG DE 2022

Durant tot el matí, i també fins a mitja tarda, la Lluna d’avui, que anirà de Balança a Escorpió, farà trígon amb el planeta Saturn en el signe d’Aquari, i aquest aspecte ens ajudarà a fer-nos replantejaments més seriosos i a reaccionar en conseqüència.

I donat que el Sol i Saturn també fan aspecte i ens volen més temorenques i temorencs, la Lluna, com una mare més, sortirà a col·lació i hi voldrà dir la seva.

Des de Balança, aquesta Lluna ens voldrà conciliadors i ens farà anar a la recerca del repòs i la tranquil·litat i, des d’Escorpió, ens voldrà resolutius i disposats a agafar el toro per les banyes.

I segurament, les dues opcions ens ajudaran a estabilitzar-nos una mica més, que el cel en aquests moments està bastant contrariat.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 12 hores i 34 minuts del migdia la Lluna entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad