Close

DISSABTE, 14 D’AGOST DE 2021

En aquests moments Mercuri i Mart estan ajuntant les seves energies en el signe de la Verge i, per tant, a cada passa que ells donin, nosaltres també la donarem, ja que aquesta conjunció és molt pràctica i incita a actuar de manera decidida. I és que si Mercuri és la manera que podem tenir de mirar les coses, i Mart és com la vida que passa i que no es queda indiferent, sinó que vol intervenir, la conjunció o suma d’aquestes dues forces ens portarà a ajuntar idees i activitats, pensaments i decisions, i així serà lògic que a partir d’aquesta influència enllestim de veritat i ens organitzem de bona manera.

Tindrem dies per viure aquesta bona influència, però en realitat el seu punt culminant serà el proper dia 19 d’agost. I després d’aquest acostament planetari i la seva unió, vindrà la lenta separació dels dos astres. Gaudim-los decididament!

Estat de la Lluna: a Balança.  A les 2 hores i 1 minut de la matinada entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad