Close

DISSABTE, 13 DE NOVEMBRE DE 2021

Seguint la tònica d’ahir, avui serà la Lluna la que s’ajuntarà amb Neptú en el signe de Peixos, tot rebent el trígon del Sol a Escorpió. I de resultes d’aquesta moguda i d’aquesta intensificació del cel, els nostres sentiments continuaran eixamplant-se i les nostres emocions naixeran soles, sense necessitat d’invocació.

I així ens adonarem que la intuïció també pot créixer i agafar volums insospitats, com si tot de cop ens parlessin a l’orella i poguéssim opinar amb força i amb contundència, però al mateix temps, amb una gran sensibilitat que no ens deixarà indiferents.

Escoltem, doncs, aquesta veu que pot ressonar a dintre nostre i fem-li una mica més de cas, que segur que si ho fem així no ens equivocarem i trobarem els millors camins, aquells que ens portin al fons de les coses i, sobretot, a l’interior d’aquells i aquelles que en envolten.

Estat de la Lluna: a Peixos

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad