Close

DISSABTE, 13 DE JUNY DE 2020

Avui es produirà el quart minvant de la Lluna, entre el Sol en el signe de Bessons i la Lluna en el signe de Peixos, i per tant ens trobarem, un cop més, davant d’una de les quatre fases del nostre satèl·lit. Però aquest quart de Lluna se’ns podria arribar a indigestar perquè seran molts els dubtes que ens arribaran i tot i que els vulguem combatre, no en donarem l’abast, que avui el cel continuarà anant fort i ens voldrà ben extraviats. I és que la Lluna d’avui continuarà fent una triple conjunció amb aquest Mart i Neptú a Peixos i això ja serà fer-ne un gra massa… Li haurem de demanar al cel, doncs, que tingui compassió de nosaltres, que costa molt de sortir d’aquest laberint en el qual hi estem ficats, i ja n’estem una mica cansades i cansats.

Però, afortunadament, ara ja passarem pel túnel o superarem el port de muntanya, ja que demà serà un altra dia i així, de mica en mica, tornarem a recuperar els nostres contorns naturals i la nostra realitat circumdant tornar à a envoltar-nos molt més positivament. Però, avui encara serà ben exacte aquesta conjunció partil entre Mart i Neptú que ens vol deixar sense energies o sembla que ens les volgui robar definitivament. Però, el cel s’equivoca, perquè a dintre nostre hi ha una dinamo inacabable que continuarà bategant amb el millor ritme, el de la vida. Enganxem-nos-hi i, si convé, procurem-nos una mica d’aquesta energia que ens compensarà i que ens donarà forces per a remuntar-nos. Ens esperen dies que seran molt estimulants!!!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad