Close

DISSABTE, 12 DE SETEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, ja ben endinsada en el signe de Cranc, farà quadratura amb Mercuri en el signe de Balança i una oposició amb Júpiter, i entre els tres astres organitzaran un triangle de tenses vibracions que, tot i respondre com un aspecte considerat negatiu, a la pràctica podrà tenir resultats positius, sobretot si apuntem en direcció a aquest Mercuri de Balança i intentem trobar el punt mig al nostre possible conflicte, ja que la Lluna a Cranc estirarà per un cantó i Júpiter a Capricorn ho farà per l’altra i la tensió es produirà. Aferrem-nos, doncs, a aquest esperit conciliador d’aquest Mercuri i procurem fer tants equilibris com fa qualsevol astre que circuli pel signe de Balança. Però, és clar, aquesta Lluna, com que estarà a casa seva, estarà més capriciosa i anirà forta, sensible i susceptible gairebé a parts iguals, mentre que aquest Júpiter que circula per Capricorn tindrà menys empenta però com que és molt organitzat i tan persistent com ho sap ser Capricorn, entre els dos organitzaran un bon xafarranxo, ja que cadascú es voldrà sortir amb la seva.

I com que qui té més mà esquerra és moltes vegades qui surt vencedor, serà aquest Mercuri àgil i amable el que s’endurà la palma i contribuirà a fer-nos trobar l’equilibri. Però una Creu T en signes cardinals, que d’això tracta aquest triangle, sempre ens farà mobilitzar marcadament en una direcció. Triem la millor!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad