Close

DISSABTE, 12 DE JUNY DE 2021

Ahir a la tarda, el planeta Mart va ingressar en el signe de Lleó i ara estarà en aquest signe de foc exactament fins al 28 de juliol, i això representarà gairebé dos mesos d’aquesta influència potent i agosarada. I és que amb Mart en aquest signe de la plenitud de l’estiu, nosaltres també ens sentirem plens de coratge i tindrem ganes d’expressar-nos amb tota contundència, com aquest lleó de la selva que a vegades s’expressa amb ferocitat.

Però, Mart a Lleó és també una invitació a passar-ho bé, a mostrar-nos lúdics i a repartir la nostra alegria al nostre voltant, com si ens poséssim dins d’un cercle amb un punt al centre, talment com un cor, o l’interior d’una cèl·lula, i des d’allí irradiéssim tot la nostra energia més expansiva, la que surt de nosaltres mateixos, però arriba lluny.

Aprofitem aquest llarg període per a omplir-nos d’amor i de creativitat i per a arribar al fons d’aquells i aquelles que estimem. Valdrà la pena!

Estat de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad