Close

DISSABTE, 12 DE FEBRER DE 2022

Avui els astres han fet un dibuix al cel que es fa mirar i que és com un cove invertit que ens vol protegir, amb totes les lluminositats de Venus i Mart a Capricorn, Júpiter a Peixos, Urà a Taure i la Lluna, que ja circula pel seu domicili, a Cranc.

I com que la majoria d’aspectes o angles planetaris d’aquest estrany cove són ben harmoniosos ens podrem sentir ben protegits per ell i, per tant, podrem confiar-nos en les nostres teories més espansives, les que ens fan avançar i ens porten pels camins més familiars.

I com la Lluna està a casa, en el seu paradís particular, alimentem nosaltres també, com ella acostuma a fer, a aquells i aquelles que estimem,  tot procurant donar-los tot el caliu que es mereixen. Que de tant en tant s’ha de fer casa!

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 0 hores i 27 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad