Close

DISSABTE, 12 DE DESEMBRE DE 2020

Avui la Lluna i Venus aniran ajuntant els seus passos i les seves lluminositats i ho faran en el signe d’Escorpió, des d’on miraran el món com dos velles amigues que es retroben un cop al mes. Però, donat que el signe d’Escorpió sempre hi veu una mica més enllà, les nostres amigues també s’organitzaran i fins i tot arribaran a la sospita, o a aquell sentiment que apareix, lenta i assossegadament, però que va agafant consistència, i que finalment pren cos i es manifesta. I és clar, una sospita és sempre com un avançament d’una notícia que potser no ens agrada del tot o potser és un pressentiment clarificador.

Sigui com sigui el cantó pel qual ens decantem, fem que aquestes impressions gairebé subliminars que avui el cel ens oferirà serveixin per a adonar-nos de tot allò que no havíem vist i que ara ens representarà una avantatja, perquè qui té informació té més possibilitats. I posats a fer, traguem-li també a aquesta jornada tot el misteri i la sensualitat que ens poden arribar a través d’aquesta conjunció astral.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad