Close

DISSABTE, 11 DE SETEMBRE DE 2021

El planeta Venus acaba d’ingressar en el signe d’Escorpió i això pot significar una alenada d’aire nou i calent en aquest finals d’estiu que cueja.  I així, a partir d’avui i fins el proper 7 d’octubre, el més bell dels planetes transitarà per les aigües d’aquest signe apassionat. Caldrà que busquem totes les nostres millors gales, aquelles que no es veuen però que es fan notar, i sortim a la recerca de totes aquells coses que vulguem conquistar, que una cosa és rendir-se i l’altra sortir vencedors.

I tot i que avui rememorem una derrota, el cel es voldrà posar de part nostra, amb la presència d’un dels planetes benèfics, Venus, en el signe de Catalunya.

Però, al mateix temps, la Lluna també a Escorpió s’oposarà a Urà en el signe de Taure i això representarà una nova lluita i un nou enfrontament d’astres en el cel d’aquest moment, que també es podrà reproduir aquí a la terra. Però, com que hi intervé Urà, un cop més, pot passar qualsevol cosa no prevista.

Estat de la Lluna: a Escorpió

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad