Close

DISSABTE, 11 DE JUNY DE 2022

Avui es produeix la conjunció exacte entre Venus i Urà en el signe de Taure i això, tret de coincidir amb posicions retrògrades dels planetes i donar-se més d’una vegada, es produeix normalment un cop a l’any, la qual cosa li atorga especial importància a aquest aspecte.

Aquesta unió planetària va començar el passat dilluns dia 5 de juny, avui arriba al seu punt culminant, i es trencarà el diumenge 19 de juny. Però, mentrestant duri la seva influència ens sentirem més predisposats a trencar relacions i a crear friccions entre nosaltres i aquells i aquelles que ens envolten, ja que Venus i Urà són de naturalesa antitètica i si Venus crea amor i passió, Urà vol crear llibertat.

Però, amb tots aquests antecedents, serà fàcil també que es produeixin amors a primera vista i trencaments inesperats. Tinguem-ho en compte i siguem nosaltres els que decidim.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad