Close

DISSABTE, 11 DE FEBRER DE 2023

Avui el planeta Mercuri arribarà al signe d’Aquari, després de la seva llarga estada en el signe de Capricorn, a on ha transitat de manera directa i de manera retrògrada Però, ara, ja endinsat en els aires d’Aquari, circularà per aquest signe fins el 2 de març i, en conseqüència, podrem gaudir dels bons efectes del més ràpid dels planetes en un signe que li és afí i que ens donarà nous i millors arguments per entendre la nostra realitat circumdant.

Aprofitem, doncs, aquesta bon pas de Mercuri en Aquari i afilem les nostres urpes més interessants: les humanes i les psicològiques. I posats a fer, no deixem d’exercir els nostres afanys més amistosos.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 19 hores i 35 minuts entra a Escorpió.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad