Close

DISSABTE, 10 DE JUNY DE 2023

El quart minvant de la Lluna arribarà avui, tot submergint-nos en un estat especial que es farà notar i que ens farà estar a la lluna ben fàcilment.

I és que, com sempre que hi ha quart minvant o quart creixent de la Lluna, és molt fàcil que ens puguem arribar a sentir desorientades i desorientats, tal i com correspon al fet que el Sol i la Lluna estiguin a 90 graus de distància.

I com que en aquest cas el Sol estarà en el signe de Bessons i la Lluna en el signe de Peixos serà molt fàcil caure en tot tipus de dubtes o de vacil·lacions, com si avançar fos difícil i no ens acabéssim de decidir quin camí agafar.

I, sobretot, tot això succeirà més cap al tard, quan ens produeixi la quadratura exacte entre els dos astres més importants del cel.

Agafem-nos bé i prenguem-nos un dia de descans.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad