Close

DISSABTE, 10 DE FEBRER DE 2024

Aquesta lluna nova que ens ve marcada en els calendaris de l’any per al dia 9 de febrer, a les 22 hores i 59 minuts, en realitat, i per allò de l’hora oficial, s’haurà produït al fil mateix de la mitjanit, entre un dia i l’altra, exactament una hora més tard i a un sol segon de l’inici del dia 10, per la qual cosa podríem dir que avui encara estarem sota els efectes d’aquest noviluni.

I, per tant, avui encara ens costarà emergir de nosaltres mateixos i d’aquest esperit de tancament i reclusió que caracteritza a aquesta fase de la Lluna. Però, quan comencem a ressorgir i enfilem el camí cap a la plenitud, aquesta Lluna que ja haurà entrat en les aigües de Peixos s’ajuntarà amb Saturn en aquest mateix signe i això significarà una important reflexió.

Agafem-nos el dia amb tranquil·litat i així l’assimilarem millor.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 14 hores i 43 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad