Close

DISSABTE, 10 D’ABRIL DE 2021

En aquests moments el Sol a Àries i Plutó a Capricorn estan formant una important quadratura en el cel d’aquestes jornades i aquest aspecte astral s’ha de tenir en consideració, ja que no és un aspecte qualsevol.

I en aquest cas, la lluita entre els poderosos està assegurada i també la lluita pel poder, ja que tant el Sol com Plutó representen poders importants, un de ben visible, que brilla com l’astre rei, i l’altre molt més amagat, el que brilla en les profunditats més clandestines.

Un poder vol estar en el punt de mira i l’altre vol passar desapercebut, però, el que està clar és que aquests dos poders estan confrontats i ho fan amb tota contundència.

I així, durant els propers quinze dies que seguiran, les lluites al cel i a la terra es faran evidents, tot arribant al seu punt màxim, o a la seva culminació, el proper divendres, 16 d’abril.

I com que a partir d’aquest dia, el Sol ja estarà molt juntet a Urà en el signe de Taure, a partir d’aquest moment es poden desencadenar importants trencaments, que seran el resultat d’aquestes lluites intestines, que no necessàriament sortiran a la superfície. Tinguem-ho en compte, que així entendrem més tot allò que succeeixi al nostre voltant!

Estat de la Lluna: a Peixos. A les 8 hores i 11 minuts del matí entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad