Close

DISSABTE, 1 DE MAIG DE 2021

Avui la Lluna i Mart, des de Capricorn i des de Cranc respectivament, es miraran de fit a fit, oposant les seves energies amb totes les seves forces. I mentre la Lluna es mostri rigorosa i severa com acostuma a fer quan transita per Capricorn, Mart es sentirà una mica més fluix en les seves energies, que a Cranc és precisament a on aquest planeta té la seva caiguda, és a dir, a on no acaba de sentir-se amb totes les seves condicions.

I de resultes d’aquesta pressió entre aquests dos astres, nosaltres també ens sentirem una mica contrariats, com si ens estiressin pels dos costats i no sabéssim cap a on tirar. Però, tot i que aquesta lluita continuï vigent, podem intentar assimilar-la una mica més, tot agafant-nos les coses amb més tranquil·litat, assimilant emocions i clarificant les nostres ganes de decidir.

I si ho fem així tot rutllarà d’una altra manera i ens semblarà que haurem sortit del túnel, que a vegades les circumstàncies ens fiquen en llocs més complicats. Però si ens relaxem una mica, ens adonarem que aquesta lluita no té perquè ser gaire forta, que tant Mart com la Lluna no estan en el seu millor territori i tot això es farà evident.

Estat de la Lluna a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad