Close

DISSABTE, 1 DE GENER DE 2022

Començar l’any amb un trígon ben exacte entre el Sol a Capricorn i Urà a Taure té el seu entrellat i aquest ha de ser necessàriament positiu. Perquè estar oberts i obertes a les oportunitats és molt bona cosa i això ens farà mirar la vida amb uns altres ulls, que seran molt més esperançats i esperançadors.

En realitat, només quan s’obliden els límits és quan ens obrim, perquè els cercles tancats o els quadrats exactes no tenen perquè reportar-nos cap cosa nova i, en canvi, no té parangó ni limitacions el fet de saber vagar per l’espai infinit a la recerca d’una vibració amiga, d’una idea en comú, d’una realitat amb molts punts de contacte.

I ja que començarem l’any amb aquesta perspectiva, fem que les nostres ànsies d’aire fresc i més net no parin i es multipliquin. Potser així ens retrobarem amb nosaltres mateixos i amb tots aquells i aquelles que estimem.

QUE TINGUEU MOLT BON ANY 2022!!!

Posició de la Lluna: a Sagitari

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad