Close

DIMECRES, 9 DE NOVEMBRE DE 2022

Els trànsits del cel continuen en marxa i, així, amb cada pas que fa cada astre o planeta, es segueixen conformant allà dalt angles i dibuixos de tota mena, que poden tenir per ells mateixos el seu propi significat.

I així, si observem una mica la configuració d’aquest moment, ens podrem adonar que el cel també pot ser com un cubell, o com un cabàs, que ens vol indicar tot allò que cal que guardem i tot allò que cal que deixem apart.

No perquè sí els planetes en el signe d’Escorpió ens voldran fer llençar mentre que els planetes en el signe de Taure ens voldran fer guardar i, tot posant unes bases ben sòlides, com les dels planetes que ara hi ha a Capricorn i a Peixos, ens adonarem que podrem tenir el nostre raconet, aquest petit espai on guardar els tresors més amagats.

Procurem fer aquesta tria.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 14 hores i 37 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad