Close

DIMECRES, 9 DE MARÇ DE 2022

Avui serà l’últim dia en què el planeta Mercuri circularà pel territori d’Aquari i, en el seu pas cap endavant, deixarà de fer conjunció amb Saturn en aquest mateix signe, i això significarà una alenada d’aire fresc en la nostra quotidianitat, i també en l’anàlisi de totes les coses, ja que ara ens traurem aquestes ulleres per veure la realitat que sempre representen a Mercuri i que en aquest cas, donada la conjunció amb Saturn, han estat més aviat fosques i que, per tant, no ens han deixat contemplar a ull nu la llum que ens rodeja.

I veure les coses molt més solapades o més enfosquides pot ser també una distorsió de la realitat, encara que la realitat es continuï sostenint per ella mateixa.

Busquem uns entorns més clars, que ens esperen noves emocions.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad