Close

DIMECRES, 9 D’AGOST DE 2023

En aquests moments, acaba de començar en el cel una esplèndida conjunció entre el Sol i Venus en el signe de Lleó, una conjunció que és sempre com una topada còsmica i que, a més a més, és tot un símbol de festa i d’alegria, ja que no tots els dies es pot tenir el goig de viure i d’experimentar una sensació com aquesta, ja que la unió del Sol i de Venus ens porta, gairebé de manera matemàtica, a viure l’amor o el més gran dels afectes.

Deixem-nos anar, doncs, i fem que els nostres sentiments ens transportin amorosament allà a on hi hagi oportunitats per a contactar amb els altres, que en el fons l’amor no és res més que aquesta tendència a la unió, una unió que té molta força i que no sempre es pot aturar.

Aquest aspecte durarà fins a aquest mateix 18 d’agost. Aprofitem-ho!

Posició de la Lluna: a Taure. A les 15 hores i 5 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad