Close

DIMECRES, 8 DE SETEMBRE DE 2021

Amb Mart ja ben avançat en el signe de la Verge, i la Lluna i Mercuri en el signe de Balança, avui ens sentirem una mica encalçats per aquest triumvirat que avui es manifestarà en el cel, perquè tot i estar en signes diferents, la Lluna d’avui farà conjunció tant amb Mart com amb Mercuri i el contrast es farà notar. Mart a Verge sempre es manifesta amb un verb crític i perfeccionista, altament discriminatori, i Mercuri a Balança sempre intenta unir camins i establir ponts entre uns i altres i entre opcions diferents.

Doncs, avui es donarà la circumstància de que començarem el dia analitzant-ho tot, encara que sigui parsimoniosament, i a mesura que avanci la jornada ens anirem relaxant i trobant tots els camins d’unió que tinguem a la vora. I així, la possible crispació del matí finalitzarà amb una tranquil·litat de fons, que ens donarà ales i continguts.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 5 hores i 21 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad