Close

DIMECRES, 8 DE MARÇ DE 2023

Encara que no tingui gaire durada, avui es formarà al cel un gran triangle de tensions, format per la Lluna a Verge, Neptú a Peixos i Mart a Bessons, un triangle que anirà a desembocar, com un riu, sobre aquest planeta, Mart, que ens voldrà expressius i ben disposats a manifestar-nos amb força i amb facilitat de paraula.

Però, el planeta Neptú, encara molt fort per signe i situació, ens voldrà més desdibuixats a totes i a tots plegats, traient-nos empenta i concreció.

Durant el matí, i mentrestant la Lluna transiti pel signe de la Verge, estarem més crítics i trobarem els defectes a moltes de les nostres circumstàncies, però cap a la tarda, el pas de la Lluna pel signe de Balança ho dulcificarà tot i en lloc de posar el dit a la llaga acabarem creant aquests pont d’unió i de sociabilitat que tant li agraden al signe de tardor.

Posició de la Lluna: a Verge. A les 15 hores i 44 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

3 thoughts on “DIMECRES, 8 DE MARÇ DE 2023

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad