Close

DIMECRES, 8 D’ABRIL DE 2020

A les 4 hores i 35 minuts d’aquesta mateixa nit, el Sol i la Lluna hauran conformat un dels plenilunis més intensos de l’any, el de la primera lluna plena de primavera, amb el Sol a Àries i la Lluna a Balança. Cada any, caigui en el dia que caigui aquest esdeveniment, celebrem aquesta lluna plena que és tan especial i que val la pena viure també des de la plenitud. Aquesta lluna que és, des de sempre, la lluna plena de Setmana Santa.

I és curiós constatar com a l’estar, any rere any, la lluna en el signe de Balança durant aquest important moment còsmic, es poden experimentar unes mateixes sensacions, es pot captar un mateix esperit, que per poc que ens hi fixem, podem arribar a endevinar. Aquesta és una lluna realment reparadora, pacífica i equilibrant, ja que representa una important contraprestació a l’esperit primaveral d’Àries, per un altra cantó, tan vital.

Aquest any, però, tan el Sol com la Lluna estan fent quadratura amb aquesta important conjunció de Júpiter i Plutó a Capricorn, i aquesta és una forta influència que encara donarà més intensitat a aquest gran moment còsmic. Ara es podran despertar en nosaltres els nostres instints més soterrats i les nostres pulsions més evidents. Preparem-nos per al gran esclat!

I si us heu despertat a mitja nit o us ha costat dormir, mireu el cel i busqueu la lluna. Ella en serà la causa.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad