Close

DIMECRES, 7 D’OCTUBRE DE 2020

Mentrestant la Lluna, encara en el signe de Bessons, faci trígon amb el Sol a Balança, el planeta Venus, des del signe de la Verge, farà aquest mateix aspecte amb Urà a Taure i aquests seran dos bons aspectes del cel d’aquest moment. I encara que en el llenç estel·lar hi hagi altres aspectes que no necessàriament siguin harmònics o positius, valdrà la pena que ens aferrem a aquests bons aspectes que poblaran el dia de ressonàncies especialment positives, ja que per un cantó (Bessons i Balança) estarem molt sociables i xerraires, i per l’altra (Venus i Urà) estarem molt oberts i creatius i el resultat serà esperançador.

I per més que les lluites del cel continuïn fèrries (Mart), la presència del Sol a Balança ens apaivagarà part de l’agressivitat existent i amb la Lluna a Bessons no estarem tan seriosos i tot ho relativitzarem. I el fet que Venus i Urà, en signes de terra, es mirin amb bons ulls, ens predisposarà a obrir-nos a noves actituds, que no teníem pensades. Siguem, doncs, ben còmplices de totes les influències d’aquest moment i deixem les que no ho són tant per una altra ocasió, que en aquest món hi ha de tot i és preferible que ens quedem amb les millors coses i amb les ressonàncies més favorables.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad